Τετάρτη 29 Απριλίου 2009

Angela

Η Νέα μας <<φίλη>> & <<αγωνίστρια>> όπως επίσης και Νίκη Βόλου, (εννοείται πως είναι θαυμάστρια του blog).......Angela!!!

* άντε, Μαρία απέκτησες ξαδερφούλα


Σάββατο 25 Απριλίου 2009

Σε αποκλειστικότητα.....

Σε αποκλειστικότητα σας παρουσιάζω το νυφικό της Κικής.!!!!!!!
Μήτσο δεν πρέπει να το δεις...είναι γρουσουζιά, την άλλη εβδομάδα θα δούμε τα νυφικά εσώρουχα.!


Σάββατο 18 Απριλίου 2009

Βαρέθηκα (2)



Επανέρχομαι.....

Σε προηγούμενο post μιλούσα για το ότι βαρέθηκα με αυτά που βλέπω και θα σας πω τι άκουγα και εχθές στον Επιτάφιο, άκουγα λοιπόν κυρίες να λένε : {εγώ με τον άντρα μου 15 εκκλησίες γυρίσαμε, 15 φορές προσκυνήσαμε τον Χριστό...} Μπράβο τι καλοί Χριστιανοί που είμαστε !!!!!

Δυστυχώς ορισμένοι την Πίστη την λογαριάζουν με πόσες φορές ή σε πόσες εκκλησίες πήγαν Ε Λ Ε Ο Σ !!!!΄ Να σας πω την αλήθεια μου ήρθε να την ρίξω μια σφαλιάρα εκείνη την ώρα αλλά άντε...... για αυτό λοιπόν σας λέω ΒΑΡΕΘΗΚΑ

Πριν λίγα χρόνια βρεθήκαμε για Πάσχα με την γνωστή τσακολοπαρέα στο Μαλακάσι των Τρικάλων, εκεί θα έπρεπε να βλέπατε τους ανθρώπους και ειδικά τις ηλικιωμένες κυρίες με τι κατάνυξη και με τι ταπεινοφροσύνη συμπεριφερόντουσαν, δεν είχαν πάει ούτε κομμωτήριο, ούτε να κάνουν τα νύχια τους , ούτε φορούσαν ακριβά ρούχα, απλώς έκλαιγαν από συγκίνηση (όπως και η Ευγενία που ήταν έγκυος στην Μαρία μου). Επίσης ένα ακόμα Πάσχα που με συγκλόνισε ήταν και στο Κουκούλι στα Ζαγόρια και εκεί η ίδια συμπεριφορά, εκεί έχω υποσχεθεί στον ευ ατό μου ότι θα ξαναπάω.

Παρασκευή 17 Απριλίου 2009

63 Ημέρες απεργίας πείνας.


63 ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΠΕΙΝΑΣ.Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.
16-4-2009 Μεγάλη Πέμπτη του 2009 σήμερα.
Γολγοθάς..Στην 63η μέρα τής Απεργίας Πείνας βρίσκεται από σήμερα το πρωί ο Θοδωρής Τενέζος μπροστά στην Επιτροπή Ανταγωνισμού,3 μέρες προ τού Πάσχα μας,ουσιαστικά δικαιωμένος από την τίμια μειοψηφία της ΕΠ.ΑΝΤ αφήνεται από τη
Μεγάλη Πέμπτη σήμερα.3 ημέρες πρό τού Πάσχα μας καί ένας σύγχρονος Γολγοθάς ζωντανεύει στήν Αθήνα τού 2009.Αθόρυβος.Όσο αθόρυβη υπήρξε καί τότε η θυσία τού Χριστού πού σταυρώθηκε ελαφρά τη καρδία σαν κοινός εγκληματίας από το κράτος της εποχής του. Μία απίστευτη Ανθρωποθυσία εξελίσεται μπροστά στά μάτια όλων μας, στό κέντρο της Αθήνας. Ανθρωποθυσία στό βωμό των καρτέλ των οικονομικά ισχυρών που ληστεύουν τη χώρα μας.Ο ορισμός της απόλυτης φρίκης και βαρβαρότητας.
stopcartel.org

Βαρέθηκα


Τελικά το Πάσχα πώς το έχουμε συνδυάσει ?
Εχθές στην Εκκλησία πατούσε ο ένας τον άλλο και <<έκλεβε>> την σειρά για το ποιος θα πάει να προσκυνήσει πρώτος, σηκώθηκα και έφυγα, έκλαψα με αυτά που βλέπω δίπλα μου, ζήτησα μέσα μου συγνώμη - για αυτά που έχω κάνει στους άλλους - ζήτησα την βοήθεια του Χριστού και της Παναγίας γα να έχει γερούς και δυνατούς όλους μας και έφυγα πάλι απογοητευμένος.
Για μένα Πάσχα είναι κάποια πράγματα που τα κρατώ για μέσα μου και όχι αυτά που βλέπω έξω. Εμάς το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να πάρουμε καινούργια ρούχα να πάμε κομμωτήριο και τι θα φάμε.... Έλεος πια, βαρέθηκα....... ΒΑΡΕΘΗΚΑ να ακούω για το ποια τιμή θα έχει το κατσικάκι, πόσο ακριβό θα είναι φέτος το γιορτινό τραπέζι, πόσο έχουν τα μαρούλια στην λαϊκή, πόσο κοστίζει το 4 ήμερο στην Μύκονο, που θα κάνουν Πάσχα οι επώνυμοι, πόση κίνηση έχει στα διόδια της Ελευσίνας, τι μας λένε οι κρεοπώλες στην Βαρβάκειο αγορά, με ποιους φαντάρους θα τσουγκρίσουν τα αυγά τους οι Πολιτικοί αρχηγοί......Έλεος πια ΒΑΡΕΘΗΚΑ

Σάββατο 11 Απριλίου 2009

Σάββατο 4 Απριλίου 2009

Τί έχουμε ?


ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ.
Για μια πόλη <<Ακίνητη Πόλη>> λόγω του μποτιλιαρίσματος και του χάους που επικρατεί, δώσε πάλι την ψήφο σου στο star comedy της Θεσσαλονίκης.
Τι θες ? Τι σου λείπει ?
  • Πεζοδρόμια : ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ (έχουμε με παρκαρισμένα αμάξια.)
  • Συγκοινωνία : ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ (έχουμε, μόνο λεωφορεία ( μετρό, τραμ, θαλάσσια συγκοινωνία, δεν ξέρουμε τι είναι.)
  • Ποδηλατοδρόμοι : ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ
  • Μετρό : ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ
  • Τραμ : ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ
  • Πράσινο : ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ (όχι έχουμε, την θάλασσα μας, που έχει γίνει πράσινη από την βρώμα.
Τι έχουμε ?
τους από πάνω στην φωτογραφία και ΕΣΑΣ που τους ψηφίζεται!!

Τετάρτη 1 Απριλίου 2009

Μποικοτάζ


Σάββατο 11 Απριλίου 2009


Μποϊκοτάζ στις καφετέριες

Μια μέρα δεν κάνει τη διαφορά αλλα είναι μια αρχή "

"Όπως όλοι γνωρίζετε στα καταστήματα που μας σερβίρουν τους καφέδες μας, μας πιάνουν τα οπίσθια(!!!) υπερχρεώνοντας τα ροφήματα, κερδοσκοπώντας εις βάρος των απλών καταναλωτών. Ένα απλό προϊόν που στα σούπερ μάρκετ κοστίζει ανάμεσα στα 0,75 - 4 ευρώ η συσκευασία, στα καφέ που βρίσκονται σε... κεντρικά σημεία και στις περιοχές αναψυχής και διασκέδασης της Αθήνας, των μεγάλων αστικών κέντρων και των τουριστικών προορισμών, οι τιμές ξεπερνούν κάθε φαντασία. Ένας ελληνικός καφές ξεκινάει από 2,5 ευρώ, η τιμή εκκίνησης του γαλλικού ειναι στα 3 ευρώ, ενώ ο καπουτσίνο - ως προϊόν ιταλικής φινέτσας και μόδας - ξεκινάει στα 3,5 ευρώ. Όλα αυτά συμβαίνουν την ώρα, που στο εξωτερικό οι τιμές αυτών το υπηρεσιών, δεν ξεπερνούν ούτε κατά το ήμισυ των παραπάνω "ελληνικών" τιμών. Συνήθως οι τιμές του καφέ εκτινάσσονται σε περιόδους πολέμου. Τελικά, η Ελλάδα βρίσκεται σε ακήρυχτο πόλεμο με τη γενιά των 700 ευρώ - τους συνήθεις πελάτες, λόγω ηλικίας, των καφετεριών. Τα παιδιά αυτά τιμούν τον παραδοσιακό τρόπο συνεύρεσης και κοινωνικοποίησης των Ελλήνων, δίνοντας με αυτό τον τρόπο ζωή και οικονομική στήριξη στις επιχειρήσεις και στους χιλιάδες εργαζόμενους αυτών. Καλούμε λοιπόν όλους εσάς να διεκδικήσετε δυναμικά τον απαιτούμενο σεβασμό προς τον πελάτη, την τσέπη του και τη νοημοσύνη του. Το Σάββατο 11 Απριλίου 2009 δεν θα πάμε για τον καθιερωμένο καφέ με φίλους.

Ας απολαύσουμε τη βόλτα μας στα μαγαζιά και στους δρόμους και ας μαζευτούμε στα σπίτια μας για καφέ.Αν λοιπόν αυτές οι επιχειρήσεις θέλουν να επιβιώσουν εν μέσω κρίσης, ας ρίξουν τις τιμές, προκειμένου να διατηρήσουν την πελατεία τους. Σάββατο 11 Απριλίου 2009 Μποϊκοτάζ στις καφετέριες Μια μέρα δεν κάνει τη διαφορά αλλα είναι μια αρχή

apo to troktiko