Κυριακή 27 Ιουλίου 2008

Νεοέλληνας


Εννοείται ρε βλαμμένε νεοέλληνα ότι πας στο χωριό για να ξεφύγεις και να χαλαρώσεις, εσύ όμως έτσι ψιχανόμαλος που έχεις καταντήσει πας για να κάνεις την ζωή ακόμα πιο μίζερη και άχρωμη.
Θέλεις τα πάντα να τα κάνεις με το αμάξι σου : για να πάρεις την εφημερίδα σου πρέπει να πας να παρκάρεις μπροστά στο περίπτερο, για τσιγάρα το ίδιο, στο σ/μ θέλεις να είσαι ακριβώς από έξω μην κουραστεί η γυναίκα σου και σου βάλει τις φωνές, πας να φας το ψαράκι σου και γκρινιάζεις γιατί δεν είναι φρέσκο, μα είσαι μαλάκας, εσένα θα περίμενε ο ταβερνιάρης να σου δώσει φρέσκο ψάρι...
Γυρίζεις σπίτι και στο εξοχικό έχεις πλέον 2 τηλεοράσεις, δεν σου φτάνει όλο το χειμώνα που έχεις αποβλακωθεί θες και το καλοκαίρι μην χάσεις καμιά επανάληψη τα σίριαλ του χειμώνα.
Αντί να βγεις να περπατήσεις, να μιλήσεις,να δείς κόσμο, να γνωρίσεις νέους τόπους, κάθεσαι και γκρινιάζεις και χαλιέσαι, άρε Πανούσης που σας χρειάζεται. Ο Νεοέλληνας αν δεν ακούσει τα μπινελίκια του δεν ησυχάζει....τον βρίζουν και χειροκροτεί κιόλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: