Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2008

Μεταναστευτική πολιτική.



Μεταναστευτική πολιτική ?

ΑΓΝΩΣΤΗ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Δυστυχώς η χώρα μας θεωρούνταν φιλόξενος λαός και αρκετά ευαίσθητος, αλλά οι κυβερνήσεις μας κάνουν τους μετανάστες εχθρούς των Ελλήνων. Τι εννοώ με αυτό, δεν υπάρχει πολιτική βούληση στο θέμα των μεταναστών, δεν δίνουμε πολιτικό άσυλο - ανύπαρκτα κέντρα υποδοχής μεταναστών - δυσκολία στο να βγάλουν οι άνθρωποι άδεια παραμονής και το σπουδαιότερο αυτό γίνεται ειδικά σε πολίτες από Αφρικανικά κράτη, με συνέπεια αυτοί οι άνθρωποι δεν μπορούν να δουλέψουν νόμιμα και να θεωρούνται παράνομοι. Έτσι, αναγκάζονται να πουλάνε παράνομα πράγματα (τσάντες,cd, dvd), φυσικά το πιο εύκολο να διακινούν ναρκωτικά και οι γυναίκες να οδηγούνται στην πορνεία. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ. Το κράτος κάνει τα στραβά μάτια και τους απομονώνει σε συγκεκριμένα μέρη και έτσι δημιουργούνται τα γκέτο. Τα γκέτο είναι ότι χειρότερο για την ένταξη των μεταναστών στο σύνολο. Άρα, το πρόβλημα δυστυχώς θα μεγαλώνει και όσοι ζούνε δίπλα στα γκέτο θα έχουν πρόβλημα και οι υπόλοιποι απλώς δεν θα γνωρίζουν το πρόβλημα.

Το κακό είναι ότι εμείς βλέπουμε αυτούς τους ανθρώπους σαν παράσιτα και είναι o εύκολος στόχος της Αστυνομίας όταν ψάχνουν να βρουν το δίκιο τους, η φωτογραφία τα λέει όλα.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι μετανάστες έχουν οικογένειες με παιδιά και πρέπει να βρούνε φαγητό. Οι περισσότεροι έρχονται από κράτη τα οποία έχουν εμφύλιο πόλεμο δεκαετίες τώρα και γνωρίζουν την βία και κτηνωδία για τα καλά. Η βία φέρνει βία. Δεν είναι κακό να δίνουμε την Ελληνική ιθαγένεια σε ανθρώπους και ειδικά στα παιδιά που μεγάλωσαν εδώ και ξέρουν την Ελλάδα για πατρίδα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: