Σάββατο 14 Μαρτίου 2009

Ο Έλληνας part 1


Ο Έλληνας αγαπητοί μου, είναι μεγάλη κωλόφατσα.


Η Δουλειά τού αρχίζει 7:30πμ και αυτός ξυπνάει 7:15πμ, θέλει να πάει και με το αμάξι του να βρει να παρκάρει, να πάρει μπουγάτσα - καφέ να κάψει και 3-4 τσιγάρα και μετά να αρχίσει να δουλεύει.

Το όνειρο του την τελευταία 15ετία ήταν να αγοράσει ένα jeep, άσχετα που δεν μπορούσε να πληρώσει την δόση στην τράπεζα ή έκοβε τα πάντα για να το εξοφλήσει Βέβαια, δεν το χρησιμοποιούσε για τα βουνά, αλλά για να το παρκάρει πάνω στα πεζοδρόμια.

Μετά, ήθελε να αγοράσει μεζονέτα, <<άκουγε>> απο πιτσιρικάς τον πατέρα του να λέει: ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι σου.... και ο μαλάκας τον άκουσε, πήγε και αγόρασε μεζονέτα σε 3 επίπεδα και με δόση δανείου 1050€ αλλά αυτός έπαιρνε 1000€....μισθό.

Το μεγάλο κεφάλαιο στην ζωή του νεοέλληνα είναι οι διακοπές, Μύκονος Σαντορίνη, <<εκεί να με πας αγάπη μου του λεέι η χαζογκόμενα>> και αυτός τρέχει να κλείσει εισιτήρια, να κάνει μπάνιο στην Ψαρού δίπλα στην Μενεγάκη......μαλάκα Έλληνα.....(να δει το ηλιοβασίλεμα στην Σαντορίνη με την γκόμενα αγκαλιά και ας πεθάνει.....αχ Ελλάδα σε αγαπώ και...που λέει και Νιόνιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: