Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Απάντηση στην "επίθεση"


Φίλοι αναγνώστες,
όπως διαβάσατε στα σχόλια από το προηγούμενο post, "δέχομαι" εδώ και ημέρες μια "ανελέητη" επίθεση από φίλο (αναγνώστη) η οποία δεν γνωρίζω από που προέρχεται.
Όπως βλέπεται, το blog είναι ανοιχτό για σχόλια και διάλογο (που κάποιοι δεν ξέρουν τι σημαίνει)
Προσπαθώ εδώ και μέρες να φανταστώ, από που πηγάζει αυτό το μένος. Θα σας παραθέσω κάποιες απόψεις, προσπαθώντας να καταλάβουμε την οργή του φίλου.
Ο Φίλος μας είναι αγανακτισμένος με εμάς, ίσως επειδή δεν έχει μάθει να ακούει αλήθειες, αλλά να ακούει όλα τα φερέφωνα της τηλεόρασης όπως: Πρετεντέρη, Καψή, Τρέμη, Σόμπολο.
Είναι εξοργισμένος, διότι την επίθεση στον Χατζηδάκη δεν την έκαναν κουκουλοφόροι, (όπως θα τον βόλευε) αλλά εργαζόμενοι από την πορεία.
Ο Φίλος, μόλις είδε τα δύσκολα την κοπάνησε στην ξενιτιά.
Οι Κομματικές (άκρα-άκρα-ακρα δεξιά) πεποιθήσεις του είναι σαν όλων αυτών των Ελληναράδων, που οδήγησαν το κράτος σε αυτή την κατάσταση.
Είναι σε ένα κλάδο και το είδε πολύ καλά στην Φοροκώσταινα, που κουμάντο στην Υγεία και στην σπατάληση του δημοσίου χρήματος, κάνουν οι φαρμακευτικές με τα δωράκια προς εσάς όλους. Είναι οι μεγαλογιατροί με τα ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ, γιατί ποτέ δεν σταμάτησε έναν συνάδελφό του, στο να πάρει φακελάκι ? Βέβαια φταίει και μαλάκας ο Έλληνας που τα δίνει.
Είναι οι συνταγές, τα χειρουργεία,........ γιατί όλοι οι γιατροί είναι πλούσιοι ?
Τέλος νομίζω ότι έλλειψη sex τους τελευταίους μήνες, οδήγησε....... στο να την "πληρώσω" εγώ.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί συναναγνώστες, αγαπητέ φίλε μπλόγκερ,
ας πιάσουμε τα πράματα από την αρχή. Κατ αρχήν θέλω να πιστεύω πως όταν λέτε διάλογο δεν εννοείτε την απάντησή σας στο προηγούμενο ποστ μου. Παρεπιμπτώντως, εκφραστή της άποψης των δέκα εκατομμυρίων Ελλήνων δεν σας όρισε κανείς.
Αν για το παράλογο μαίνος σας για την ελληνική δημοκρατία θεωρείτε ότι ακούτε αλήθειες, θα έλεγα ότι ακούτε άναρθρες κραυγές και θα πρότεινα να ζητήστε από την πεθερά σας να σας ξεματιάξει, μπορεί πιθανότατα να βοηθήσει και στο κρύωμά σας οπότε διπλό το καλό.
Μπορείτε να κρατήσετε για τον εαυτό σας την ταμπέλα του ντεμέκ αριστερού ψευτοεπαναστάτη, προσωπικά θεωρώ πως δεν σας αξίζει η αριστερή ιδεολογία απέχει πολύ από τις βολεμένες άναρθρες κραυγές σας... Προσωπικά σας επιστρέφω χωρίς συζήτηση τον χαρακτηρισμό του ακροδεξιού. Η φασίζουσα ιδεολογία σας, απεικονίζεται ανάγλυφα στην εικόνα που επιλέξατε, η οποία καταδικάζει αυτόν που την ανάρτησε και όχι αυτόν στον οποίον υπονοεί οτι αναφέρεται. Όσο για την άνανδρη επίθεση στον πρώην υπουργό, την οποία επιμένετε να δικαιολογείτε ως "έκφραση οργής και αγανάκτησης", αποδεικνύει περίτρανα οτι η άλογη βία, την οποία εσείς και οι όμοιοι σας πρεσβεύετε, δεν έχει δυστυχώς ανάγκη από κουκούλες, γιατί στην χώρα που έχουμε καταργήσει το αυτονόητο, δεν χρειάζεται να ντρέπεται και να κρύβεται. Πάντα θα υπάρχετε εσείς να την δικαιολογήσετε. Όσον αφορά στο θέμα με τα φακελάκια, ποτέ δεν το επικρότησα. Ίσα ίσα, αυτοί που ζημιώνονται περισσότερο είμαστε εμείς οι νέοι γιατροί, γιατί οι άλλοι τα φάγανε και εμείς υφιστάμεθα συλλήβδην την δυσφήμιση και τις συνέπειες. Ευτυχώς φαίνεται να υπάρχει πρόοδος στον τομέα αυτό, αξίζει να γνωρίζετε, οτι το μαύρο χρήμα, έχει κοπεί μαχαίρι, ή έστω σε ένα μεγάλο βαθμό στο χώρο της υγείας. Ήταν χαρακτηριστική, η παντελής απουσία Ελλήνων στο Νταβός, γιατί απλά πλέον οι φαρμακευτικές δεν πληρώνουν. Μακάρι από αυτήν την ιστορία να βγει κάτι καλό.
Όσο για το τελευταίο σχόλιο σας, δεν έχω παρά να αναγνωρίσω, οτι έχετε απόλυτο δίκιο. Να σας υπενθυμίσω οτι έλειπα στο Νταβός, 6 ολόκληρες μέρες και νύχτες. Θα συμφωνείτε και εσείς οτι τόσο διάστημα αποχής και εγκράτειας, δεν παλεύεται. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο οτι έγραψα το προηγούμενο σχόλιο μου από το αεροδρόμιο της Ζυρίχης, μόλις είχα μάθει οτι το αεροπλάνο, εξαιτίας της κακοκαιρίας, θα με κρατούσε μερικές ακόμα ώρες μακρυά από το μωλούρι μου. Οπότε πιστεύω οτι θα δικαιολογείτε το ξέσπασμά μου, αφού κάπου έπρεπε να βγάλω και εγώ το άχτι μου.
Από την Φρανκφούρτη πλέον,
ο γιατρός