Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Εκλογές Πασοκ

Το τι παππούδες και γιαγιάδες πήγαν και ψήφισαν στην Ασπροβάλτα, δε λέγεται. Τους "κατέβασαν" σηκωτούς από τα αμάξια. Άνθρωποι, οι οποίοι δεν κυκλοφορούν ποτέ στο χωριό, έβαλαν τα γιορτινά τους και πήγαν να ψηφίσουν.
Αλλάζει ο μ@λακας ο Έλληνας ??

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς με το ύφος και το ήθος των σχολίων σου εξακολουθείς να αποδεικνύεις απλά τη φασιστική σου νοτροπία, ξένη προς κάθε έννοια δημοκρατίας. Το να θεωρείς ότι εσύ και μόνο εσύ κατέχεις την απόλυτη αλήθεια, ενώ όλοι οι άλλοι είναι μαλάκες και πρόβατα είναι απαράδεκτο. Και απλά αποτελεί την κυρίαρχη λογική που ορίζει τα φασισστικά καθεστώτα διαχρονικά.
ο γιατρός

taexei400 είπε...

Ούτε ο Πασόκος της γειτονιάς μου τόση υποστήριξη. Το μόνο κακό είναι ότι "χάλασες" και την Βόζενμπεργκ......

Ανώνυμος είπε...

Είμαι σίγουρος ότι ο Πασόκος της γειτονιάς σου θα συμφωνεί απόλυτα και θα ταυτίζεται πλήρως με τις άναρχες φασιστοειδείς κορώνες σου...Και βέβαια είναι κατά του μνημονίου και κατά οποιασδήποτε υποψίας προόδου κα ιβελτίωσης αυτής της ταλαίπωρης χώρας.
Άλλωστε δεν ήμουνα ποτέ πασόκος και φυσικά ούτε η Βόζενμπεργκ είναι φασιστόμουτρο να συμφωνεί μαζί σου. Και μάλιστα επειδή ως γνωστόν είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη
και διακριτική μου τη λέει συχνά που σου τα χώνω έτσι άγρια, λέει ότι θα έπρεπε να είμαι πιο ευγενικός και τρυφερός μαζί σου.
Ο γιατρός

Υ.Γ. Πάντως ωφείλω να ομολογήσω ότι σ αυτό το μπλογκ αισθάνομαι σαν να ανταλλάσουμε μέιλ. Αλήθεια δεν το διαβάζει κανείς άλλος;; Κι αν διαβάζει κανείς τόσο δεν καταδέχεται να εκφράσει άποψη;;;