Κυριακή 13 Μαΐου 2012

ΤΣΙΠΡΑΣ: ΖΗΤΟΥΝ ΣΥΝΕΝΟΧΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗ ΔΩΣΟΥ...

FIMOTRO: ΤΣΙΠΡΑΣ: ΖΗΤΟΥΝ ΣΥΝΕΝΟΧΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗ ΔΩΣΟΥ...: «Παράλογο και πρωτοφανές» χαρακτήρισε ο Αλέξης Τσίπρας το αίτημα του ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ να συμμετάσχει ο ΣΥΡΙΖΑ, ή να δώσει ψήφο ανοχής, σε μία...

ΠΟΤΕ !!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τελικά αποδεικνύεται για άλλοι μια φορά το σοφό ρητό:
οι ηλίθιοι είναι αήττητοι.
Και βέβαια αναφέρομαι στη μικρή εκείνη μερίδα των υποστηρικτών του ΣΥΡΙΖΑ που δεν μπορούν να καταλάβουν το αυτονόητο. Το πόσο επικίνδυνο είναι το παραμύθι που τους πουλάει ο μεγαλύτερος αλήτης της πολιτικής των τελευταίων χρόνων.
Το ποιοι ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ είναι σαφές. όλα εκείνα τα βολεμένα λαμόγια που θέλουν πάση θυσία να συνεχιστεί και να γίνει ακόμα μεγαλύτερο το μπαχαλομπουρδέλο που ζούμε. Και βέβαια και μερικοί άλλοι που δεν ξέρουν τι τους γίνεται.
Απα΄ντησε ευθέως ρε μπαχαλάκια.
Α) Έχεις διαβάσει το προεκλογικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ; Ναι αυτό που μιλάει για 100000 νέές προσλήθεις στο δημόσιο, για επανακρατικοποιήσεις των πάντων και ό, τι άλλο σταλινικό μπορεί να φανταστεί κανείς. ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ; ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ;
Β) Αυτά που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ σας σημαίνουν ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ;;;
Γ)ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΠΕΣ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΑ.

Απαιτώ και ζητώ για μια φορά να δείξεις επιτέλους ότι μπορείς να επιχειρηματολογήσεις πέρα από το κάνουμε μονολεκτικές αναρτήσεις με ατάκες πεζοδρομίου και συνθήματα γηπέδου.
Περιμένω απάντηση.
Ο γιατρός

taexei400 είπε...

Απαιτώ έξοδο απο το ΔΝΤ, έτσι απλά.
Και γιατί φταίει ο Τσίπρας ?
Αφού τα εχουν βρεί Ν.Δ & ΠΑΣΟΚ, ας κυβερνήσουν !!!

Ανώνυμος είπε...

Τι από αυτά που ρώτησα ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;;; Γιατί ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ;;;

Ο γιατρός