Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Έλληνα: είσαι άξιος της μοίρα σου!!!

Μπράβο Έλληνα τα κατάφερες πάλι!!
Μην σε ακούσω να γκρινιάζεις για τις μειώσεις των μισθών, για το πετρέλαιο θέρμανσης, για τα χαράτσια, για την κατάρρευση του εμπορίου. 
Ήταν στο χέρι σου αλλά εσύ φοβήθηκες
Φοβήθηκες, γιατί σε τρομοκράτησαν το ΣΚΑΙ το MEGA, οι εφημερίδες και οι εντολοδόχοι των τολκογλύφων. 
Φάτους στην μάπα τώρα !!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς που για μια ακόμα φορά επικράτησε η λογική και η σύνεση, η Ελλάδα ΔΕΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ,όπως πολύ θα ήθελαν κάποιοι όμοιοί σου. Έτσι τώρα οι κοντόφθαλμες ατεκμηρίωτες ασυναρτησίες που γράφεις μπορούν να θεωρηθούν γραφικές και να προκαλέσουν ένα συγκαταβατικό χαμόγελο και κούνημα της κεφαλής...
Βλέπεις αγαπητέ μπλόγκερ η διαίσθηση και το ένστικτο επιβίωσης του ελληνικού λαού απέτρεψαν προσωρινά την καταστροφή μη δίνοντας την ευκαιρία σε αυτούς που δεν έχουν τίποτα άλλο να επιδείξουν από πορείες, καταλήψεις, ξυλοδαρμούς και τραμπουκισμούς.
Εδώ ο ίδιος ο αρχηγός σου χάρηκε που δεν έγινε κυβέρνηση. Του έφυγε ένα μεγάλο βάρος. Τύρα μπορεί ανενόχλητος να ασκήσει τη μηδενιστική μπαχαλοειδή αντιπολίτευση του υποστηριζόμενος από άλογα φερέφωνα και χειροκροτητές σαν και σένα.
Όσο για τις διχαστικές πρακτικές που ιστορικά επιβεβαιωμένα λατρεύετε, δε θα σας περάσει. ΗΕλλάδα που αγωνίζεται, που προσπαθεί, που έχει όραμα θα πετύχει ένα καλύτερο αύριο όπου ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ.
Δεν περιμένω βέβαια να σεβαστείς το αποτέλεσμα της λαικής ετυμηγορίας, οι δημοκρατικές πρακτικές είναι άλλωστε παντελώς ξένες από τις φασιστικέσ λογικές που πρεσβεύεις και που λυσσαλέα υπερασπίζεσαι.
Ο γιατρός

Υ.Γ. Δεν περιμένω βέβαια να καταλάβεις, αλλά ευτυχώς αυτό πια έχει μικρή σημασία.
Υ.Γ.2. Μερικές εβδομάδες πριν σου είχα θέσει συγκεκριμένα ερωτήματα όπου μπορούσαν να δωθούν ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.Φυσικά δεν απάντησες ακολουθώντας το παράδειγμα του μπαχαλάκια καταληψία αρχηγού σου.
Τυχαίο;;; Δε νομίζω.
Ευτυχώς όμως σε ένα δημόσιο διάλογο όλοι κρίνονται με βάση τις απόψεις τους.
Και ενώ αναντίρρητα είσαι άνθρωπος λίαν συμπαθής και με χιούμορ, επέτρεψε μου να πω πως η πολιτική σου σκέψη και επιχειρηματολογία όπως εκφράζεται μέσα από τις αναρτήσεις σου δεν ξεφεύγει από το επίπεδο του κομματικού αφισοκολλητή και του ντουντουκάκια διαδήλωσης.

Ανώνυμος είπε...

Με τον τίτλο της ανάρτησης συμφωνώ απόλυτα. Πραγματικά η Ελλάδα και οι Έλληνες αξίζουν το καλύτερο αύριο που μπορούν να πετύχουν.
Γιατί τη μοίρα μας ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗΝ ΟΠΙΖΟΥΜΕ.
Ο γιατρός