Κυριακή 31 Αυγούστου 2008

Δ.Ε.Θ. (2)

Το μεγαλύτερο πανηγύρι στο χωριό (Θεσσαλονίκη) είναι η Δ.Ε.Θ. που όμως η γκλαμουριά των Αθηνών την μεταβάλλει σε Διεθνής Έκθεση, βλέπεται στα εγκαίνια αυτού του πανηγυριού έχουμε τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού, οι οποίες βέβαια θα τις ξέρουμε από τις εφημερίδες μέρες πριν και έτσι εμείς οι χωριάτες (Θεσσαλονικείς) το μόνο που μας μένει από την έκθεση είναι :το κλείσιμο των δρόμων, η απαγόρευση της στάθμευσης, τα κλεισμένα τραπέζια στα μπουζούκια (οι Υπουργοί και όλο το τρεχαγύρευε είναι εκεί- να μην ξεσκάσουν λίγο τα παλικάρια μας?) επίσης για εμάς τους ντόπιους ένα άλλο πρόβλημα είναι τα ρεζερβέ εστιατόρια και οι ταβέρνες, όπως επίσης δεν μπορούμε να βρούμε δωμάτιο στο Μακεδονία Παλλάς - που θα γαμήσει ο Υπουργός ρε παιδιά, στην Γιαννιτσών?
Αυτό βέβαια που μας ενθουσιάζει είναι ότι θα δούμε τα τελευταία μοντέλα από πανάκριβα Υπουργικά αμάξια, όπως επίσης ενθουσιασμένοι θα μείνουν οι έμποροι στην Τσιμισκή από τα ακριβά γούστα των συζύγων των Υπουργών.
Εγώ βέβαια δεν θα συμμετάσχω σε αυτό το πανηγύρι, έχει κομματόσκυλα που θα συνωστίζονται για μια φωτογραφία δίπλα στον Υπουργό.
Καλό πανηγύρι!!!

ΥΓ.1 Ευγενία: μια μαύρη μπίρα και ένα λουκάνικο απ όλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: